skip to Main Content
Jocul în Aer Liber, Un Lucru Sănătos

Tendința principală în domeniul recreațional tinde spre petrecerea timpului în aer liber. Atât festivalurile, cât și conceptul de team-building, mai nou chiar organizarea diferitelor petreceri și evenimente private, de la nunți și botezuri, la petreceri aniversare organizate în aer liber, abordează din ce în ce mai des tematica jocurilor de grădină – a jocurilor outdoor.

Adulții au dreptul însa să redescopere jocul nu numai la sfârșit de săptămână și la diversele festivaluri, ci și în vacanță. Un aspect ușor de remarcat este faptul că pensiunile din România nu oferă sau nu au o gamă extrem de limitată de activități distractive în aer liber. Rolul acestor activități constând în diferitele tipuri de jocuri outdoor poate să reducă, printre altele, sedentarismul Mai ales pentru familiile care în weekend-uri și concedii doresc să petreacă timp de calitate împreună, nu există încă o gamă de jocuri disponibile care să aducă împreună în această activitate mai multe generații: nepoți, părinți, bunici. Vârsta adultă și copilăria se întâlnesc în libertatea jocului, iar jocurile outdoor sunt ideale în acest context.

Jocurile și jucăriile puse la dispozitie de pensiuni, festivaluri, primării, parcuri, sunt pentru copii de vârstă mică. Pe piața din România nu există o ofertă de jocuri de exterior care să se adreseze copiilor mai mari de 7 ani și adulților. În aceste condiții, pierdem fiecare dintre noi! Jocul este activitate și sărbătoare, iar și se adresează tuturor generațiilor. Libertatea copilăriei numai aparent lasată în urmă și libertatea vârstei adulte se vor întâlni, mereu, în joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top