skip to Main Content

Pinchball

Pinchball este un joc de coordonare, viteză și precizie. Jocul făcut din lemn vă va oferi o activitate foarte distractivă, relaxantă și deopotrivă competitivă.

Cum se joacă?

Jocul se poate juca de către două persoane simultan sau de către o singură persoană.

Obiectivul jocului  este acela de a aduce cele două bile din punctele de start în cele de final. Jucătorul va împinge bilele de pe partea interioară a plăcii de joc, astfel încât ele să fie direcționate mai departe, evitând găurile de o dimensiune mai mare decât diametrul bilelor. Bilele care ajung în găuri cu diametru mai mare vor cădea, jucătorul fiind nevoit să reia cursa dintr-unul din punctele de start cu fiecare bilă care cade de pe placă.

Plăcile se pot aranja în două moduri: paralel sau una în continuarea celeilalte. Jocul vă va oferi astfel două variații, atât în dimensiunea și dificultatea traseului urmat, cât și în interacțiunea dintre cei doi jucători, avand în vedere că aceștia pot alege fie să joace fiecare pe traseul lui, fie pot decide să împartă un traseu unic. În cazul amplasării plăcilor una în continuarea celeilalte, jucătorii vor avea punctele de start în părți opuse, fiecare țintind către găurile de start ale celuilalt jucător. Jucătorul care aduce primul ambele bile în locul țintă, câștigă.

Ce dezvoltă?

– precizie
– coordonare fizică
– abilități motorii
– competitivitate

Ce conține?

– o placă de joc perforată, cu găuri de diferite dimensiuni
– 4 bile din plastic, câte două de culori diferite

Ce dimensiuni are?

Lungime: 218 cm
Latime: 35 cm
Inaltime: 91cm

Back To Top